Monday, 16 February 2015

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Sakit lutut? Sakit pinggang? emm..tak selesa, tak bebas bergerak bila sakit sendi kan..?? Masa Advanced Joint Health (AJHT) baru keluar, kebetulan dengan suami tengah sufferred sakit lutut..tak fikir panjang, saya terus rembat sebotol untuk dia..Gabungan bersama Omega Guard + Ostematrix, alhamdulillah..tak sampai sebulan dia sakit lutut hilang. Kalu tak, time nak balik kampung, drive lepas 2 jam memang en suami ku dah tak boleh tahan sakit lagi..Jom BACA ni :)
******************************************************


Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

capture dari majalah iSihat


Kandungan dalam AJHT


Set Penuh - SET SENDI


Antara TESTIMONI

Salam sayang.

Cik Puan Permaisuri

No comments:

Post a Comment