Monday, 4 May 2015

KEEP CALM and Jump On @ JumpStreet Trampoline Park

 Assalamualaikum..lama nya tak ber-entriii...throwback  Labor Day 1 Mei 2015.

Al-kisah cik puan dah tak larat nak berjalan jauh dan tak larat nak balik kampung, cuti 4 hari kami stay saja lah kat KL. Tapi pagi-pagi Jumaat cik puteri sorang tu dah bersenandung sayu sampai naik rimas ayahnya..pukul 12 terus cik hubby booking online untuk lompat-lompat pukul 4-5 petang. 
Fee sorang RM27 untuk sejam.
Stokin RM5 sepasang.
Hampir pukul 4 kami sampai di JumpStreet Trampoline Park, PJ. 
Lepas check-in dapat la sorang satu stiker tangan tu. oppss...kecuali cik puan je :) 
Nak terbersalin kalau cik puan melompat sama. hahaha..
Last-last duduk saja la kawasan tempat lepak. 
Sambil lepak, sambil cik puan snap gambar sana sini. Pasrah jeee...  


Streching duluuuu :)

Bawa bertenang dan teruskan melompat :)
Ada banyak seksyen, yang ni SLAM DUNK & FOAM PIT

 
cik hubby nak tunjuk skill sampai tergolek dohh :)



Ada cafe, ada kiosk jual air, tandas bersih dan surau pun terjaga.
ecehhh..cehhhh.gaya slumdunk dah ada tu..hihih

main court

baca rules dulu


Merah dah muka cik puteri ni. Tudung pun terbang sekali
Luas tempatnya. Lompat la puas-puas

Dah abih singgah makan kat The Curve. Muka happy sangat dapat eskrem ye





 Sampai rumah je semua dah melepet. Baru boleh bertenang ye...cik puan yang tak melompat pun naik penat. Demi mu anak-anak. Penat dan letih tapi berbaloi tengok muka anak-anak happy! :)

Sekian saja sharing entri yang tak seberapa ni
Nanti cik puan update lagi ok!

Thanks for reading :)  

No comments:

Post a Comment