Friday, 3 July 2015

Go away, rashes!!

Dah lama nak share pasal krim magik ni. Krim ni cikpuan mula guna 4 tahun lepas. Masa mula-mula kenal shaklee. Masa tu muiz yang baby. Sekarang perturun kan kepada adik Muiz yang mengambil alih tahta baby nyaa..muahaha

Nak citer sikit. Krim ni herba based. Bau nya sedaaappp...wangiiii..tapi tak de pewangi tambahan ye. 100% daripada bahan semulajadi. So memang selamat untuk baby. Cikpuan sapu pada celah-celah kelangkang dan lain pelipat kat baby..memang soffftttt je kulit baby. Baby Dina ni darah O. Pada pengamatan dari mata seorang ibu yang anaknya darah O ni memang senang kena ruam..dan alergik...phewww.. apa lagi, mak pun keluarkan la senjata bahagia bernama Herbal Blend ni. Baby Dina memang senang naik ruam kat muka. Ruam susu campur ruam panas sama kot. Alhamdulillah..guna tak sampai seminggu dah nampak kurang..agak lambat nak clear semua sebab ni bahan semulajadi. Dia bertindak perlahan-lahan tetapi selamat. CikPuan dah tak nak ulang silap lama. Masa guna krim steroid dulu pada Muiz, memang cepat baik tapi kesan macam terbakar ala2 hitam menawan tu dok ada lagi kat leher Muiz...emmm...tobat dah!

Sedikit info pasal Herbal Blend :
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

 

Tak rugi melabur RM30 beli benda alah ni. Betullll..
Nak beli boleh roger cikpuan di 012-3516473. 

Kedai online bukak 24hours..hehehe

ok, bai. Thanks for reading!   

Tak rugi melabur RM

No comments:

Post a Comment